Launching 1Password through the AppIndicator sometimes takes a long time [Under Investigation]

lumarellumarel
edited September 28 in Linux Beta

Hey :)

I noticed that, if the 1password window gets called through the AppIndicator it takes between 1 and 22 seconds (tested too often, 30+ times) to show the login window :unamused:
(first thought this comes from the --silent switch, because of autostart testing but did also appear in the "normal" launch then)
If I unlock it it gets better, but also between 1 to 5 seconds.

It makes no difference if 1P gets locked again or if it is right after the launch.
Interestingly it looks like it takes longer the longer the application stayed in the locked state :unamused:

The debug log also stays really silent until the window shows up (with these [RPC] log messages).

I'm not sure if I already had this in 0.8.7 but since the update today it is definitely really noticable.

Thanks for all that great new improvements every week by the way :chuffed:
~lumarel

1Password Version: 0.8.8
Extension Version: Not Provided
OS Version: Fedora release 32
Desktop Environment: GNOME 3.36.6
Window System: Wayland/Xorg
Sync Type: my.1password.com

Comments

  • MikeTMikeT Agile Samurai

    Team Member

    Hi @lumarel,

    Thanks for taking the time to report this.

    We are aware of this one and are looking into it. I suspect it may have to do with our localization changes but I can't confirm just yet.

    ref: dev/core/core#2968

  • You're welcome @MikeT !

    And nice too hear that you are already aware of this :chuffed:

  • MikeTMikeT Agile Samurai

    Team Member

    :+1:

Leave a Comment

BoldItalicStrikethroughOrdered listUnordered list
Emoji
Image
Align leftAlign centerAlign rightToggle HTML viewToggle full pageToggle lights
Drop image/file