3rd party app integrations (Alfred, LaunchBar, etc) [3rd party apps will need to update]

135

Comments

  • Hi @Ben,

    I will leave it with you for the time being and then take stock when you have heard back from Alfred.

  • BenBen AWS Team

    Team Member

    Fair enough. :+1:

    Ben

  • Hi @Ben,

    FYI, one more person has chimed in on the Alfred forum wrt this small matter, and I have referred them here.

  • A little update on the Alfred front: Alfred will have a pre-release later today which will improve 1PW 7 support. Andrew is making a final few tweaks now that 1Password has been generally released, and we'll pop an update in the thread below once the pre-release is out. :)

    https://www.alfredforum.com/topic/11433-1password-70beta-8-no-open-and-fill/

    Cheers,
    Vero

  • Hi @VeroPepperrell and @Ben,

    As far as I can tell Alfred's update is only working with Safari NOT Chrome. I have left a similar comment on their forum.

  • BenBen AWS Team

    Team Member

    Thanks for the update, @VeroPepperrell! :)

    Ben

  • BenBen AWS Team

    Team Member

    @HRD

    Just to be clear: you’re running the version that was just released today?

    Ben

  • hi @Ben,

    Yes, I am. One other on Alfred's forum has made the same comment as me.

  • Hi @Ben,

    Andrew from Alfred confirms my findings:

    I can reproduce this, and I suspect this will need a fix in 1Password 7.

    I've also tried updating Alfred to use the new 1Password 7 URL scheme for open and fill, but this seems to only work when 1Password is unlocked. If it's currently locked, the open and fill URL just gets ignored.

    I've sent an updated email to 1Password

  • brentybrenty

    Team Member

    :):+1:

  • I'm having trouble with LaunchBar not picking up 1Password items since moving to version 7. Is this still something LaunchBar needs to fix? I didn't see anything on their forums on it and much of the talk here is for Alfred so wanted to check first.

  • Alfred 3.6.2 (915 build) and 1Password 7.0.1 - autofill not working in Google Chrome, but it's working using 1password mini. Would you guys fix this? I'm used to use Alfred with 1P, that a must have option.

  • Hi @heihachi88,

    FYl, Alfred has responded on their forum as follows:

    1Password have acknowledged this issue and will fix it in an upcoming update, at which point, I'll switch Alfred across to using the new 1Password URL scheme for formulating an Open and Fill

  • hi @HRD,

    could you explain on how to change URL scheme in Alfred? Appreciate in advance

  • Hi @heihachi88,

    That is what Alfred will do once the fix is shipped.

  • Others having same problem with 1Password integration (myself as well):
    https://forums.obdev.at/viewtopic.php?f=4&t=11356&p=34199#p34199

  • Disappointed this has not been fixed in the latest update

  • rudyrudy

    Team Member

    @HRD,

    have you tried this with the latest alfred beta?

  • Hi @rudy,

    Yep, and Alfred confirms a fix is still needed on your side.

  • rudyrudy

    Team Member

    @HRD,

    This will get fixed after WWDC(June 3-8) and appear in the release notes as apple#1412.

    Rudy

  • Hi @rudy,

    Noted with thanks.

  • BenBen AWS Team

    Team Member

    Looking forward to seeing this myself. :+1::)

    Ben

  • Hey there, I'm not sure If this is the right thread but I've noticed that after 1P 7 upgrade, the alfred extension no longer autofills on load of the browser tab. Is this more on the Alfred side or the 1P side? Is this the same discussion?

  • rudyrudy

    Team Member

    @bradical,

    Same discussion.

    Rudy

  • Hi @rudy,

    Alfred is reporting that a fix is still awaited from your end.

  • JacobJacob

    Team Member

    Indeed, it hasn't been fixed in 1Password for Mac quite yet.

  • Please look at the latest posts on Alfred's forum.

    The issue is clearly with you to pick-up and resolve, so kindly get this fixed.

  • Hi @Jacob,

    Obviously, our posts crossed. What is the ETA?

  • hello im with 1 password 7 every things working, but now , when i saved a new login ,i cant use the bookmark with alfred , only apeared may old bookmarks, ive already update alfred , check and unckeck the option of third party ,in 1pass preference , but nothing :/

  • I agree this is still an issue, even with the latest Alfred build on Safari & Chrome 1P isn't opening the window to allow the fill to occur.

This discussion has been closed.