Site stopped working with 1Password

Hello

this site : https://www.clicsequr.gouv.qc.ca/
does not work with 1Password anymore
even if I try to create a new login, I cannot save the new login, the window remains open even if I click "save login" nothing is saved


1Password Version: Not Provided
Extension Version: Not Provided
OS Version: Not Provided
Sync Type: Not Provided

Comments

  • Gilles9Gilles9 Senior Member

    I see this also

  • Gilles9Gilles9 Senior Member

    OK you moved my post,

    just to ensure you get the right info
    this only happens with the Beta versions ( B1 and B2 of 7.6)
    the site fills in correctly with stable 7.5 version

  • ag_anaag_ana

    Team Member

    Hi @Gilles9!

    I don't see a login form on the website you linked to. Can you please give us a full URL where we can see the login from, so we can test it? Thank you!

  • Gilles9Gilles9 Senior Member
    edited June 8

    Go to this URL https://www.revenuquebec.ca/en/
    then click "My account" top right side
    Drop down menu: Individual "Access" click
    Click sign in (the bottom one, called clicksecur' see image )

    Then try to fill in anything with 1Password, or save a new login...just does not work with 7.6 betas

    and in the stable version the "never auto save" is not clicked ( selected with a check mark)

  • ag_yaronag_yaron

    Team Member

    Hey @Gilles9 ,
    I was able to reproduce the issue and have forwarded it to our developers.

    Thanks for reporting it!

  • Gilles9Gilles9 Senior Member

    If you can tell me when it is fixed, so I can install the fixed version without the need to revert back

    Thank you Yaron

  • ag_yaronag_yaron

    Team Member

    I'll do my best to remember notifying you, but please forgive me if I don't. :smile:

    You can check if it has been fixed by looking in our update log here: https://app-updates.agilebits.com/product_history/OPM7#beta
    You'll want to look for issue #4790 (the number at the end of each description line). If that number is there, it means it was fixed.

  • rudyrudy

    Team Member

    @Gilles9,

    This behavior will be fixed in the next beta.

  • Gilles9Gilles9 Senior Member

    Thank you for notifying me

    If anything is wrong ( not working ) I'll submit here

  • ag_anaag_ana

    Team Member

    Sounds good :+1:

  • Gilles9Gilles9 Senior Member

    Thank you all for the quick fix
    appreciated

  • ag_michaelcag_michaelc

    Team Member

    Hi @Gilles9. I'm glad to hear things are working properly again for you. Let us know if you notice any other odd behavior with the beta. Cheers!

Leave a Comment

BoldItalicStrikethroughOrdered listUnordered list
Emoji
Image
Align leftAlign centerAlign rightToggle HTML viewToggle full pageToggle lights
Drop image/file