Unable to sign In with beta but can with stable version

Hi All,

So I installed the beta on my work laptop and can't seem to sign in, I am able to sign in to the stable version but each time I try the Early access version I get an error" Cant Sign In. Check your sign-in details and try again.

Looking in the logs I get this error "ERROR 2021-06-23T15:26:10.654 tokio-runtime-worker(ThreadId(3)) [1P:op-app\src\app\backend\signin.rs:192] AddingAccount(UnableToCreateClient(HttpError(IoError(IoError(error sending request)))))"

Any help would be appreciated.


1Password Version: Beta
Extension Version: Not Provided
OS Version: Windows 10
Sync Type: Not Provided

Comments

  • PeterG_1PPeterG_1P

    Team Member

    Hi brutos,

    I'm sorry to hear about this issue you've encountered with the beta. Can you send me a quick email at [email protected] referencing this question? I and the Windows team will be happy to help set things right!

    After you email, you should receive a Conversation ID from us that looks like this: [#ABC-12345-678]. Please paste that here, and I'll use it to track your email down from my end. 👍

    Thanks again for letting us know about this issue! 🤓

  • I also have the same problem.
    We sent Diagnostic to email, as per request from our CSA.

  • ag_tommyag_tommy

    Team Member

    @jsprinceiii

    I found a conversation from you. I don't want to incorrectly assume that is the correct one. Can you supply your support id?

  • Hi.
    Not sure what you are asking for.

  • ag_tommyag_tommy

    Team Member
    edited June 25

    @jsprinceiii

    After you email, you should receive a Conversation ID from us that looks like this: [#ABC-12345-678]. Please paste that here, and I'll use it to track your email down from my end.

    In a nut shell have you heard back from my email support colleagues? That's all that really matters. :chuffed: I'm just looking to confirm you heard from someone.

  • edited June 25

    I have not heard back from anyone.
    I uninstalled 8, and reinstalled 7 for now.
    Thanks

  • Created a case now just waiting on the Conversation ID

  • BlakeBlake

    Team Member

    @jsprinceiii It looks like we're in-touch via email, so we will continue our conversation there! 😊

    @brutos did you receive a Conversation ID at all? 👀

    If anyone else stumbles across this thread with the same problem, please do email us using our contact form: https://support.1password.com/contact/

  • Hi Blake.
    At this time, I have not received any email.

    Thanks.

  • BlakeBlake

    Team Member

    @jsprinceiii That's strange... I wonder if our wires got crossed somewhere. Let me take a peek into our outbox and see what I can do. 😊

  • Here my conversation ID : #JIX-15224-497

  • ag_anaag_ana

    Team Member

    Thank you @brutos, I see that my colleague Mike is already helping you over there, so I will let you continue the conversation via email :+1:

    ref: JIX-15224-497

  • ag_anaag_ana

    Team Member

    @jsprinceiii:

    We have sent the email to you once again. Can you confirm if you have received it this time?

    ref: IHZ-97239-848

  • namiaronamiaro
    edited June 30

    I'm also experiencing similar thing. Can't add my account to the 1Password for Windows 8.1.0-66.BETA (80100066, on BETA channel) on Windows 10 x64 21H1 19043.1052.

    Went back to v7 for the time being.

    I've also sent the email to the Support with more information (haven't received Ticket ID yet).

  • ag_anaag_ana

    Team Member

    @namiaro:

    Found it! We will get back to you as well as soon as possible :)

    ref: TEU-44675-579

  • Dayton_agDayton_ag

    Team Member

    Hey there @Naxterra,

    I just installed my OS and now v8 is not logging me in. v7 is working fine

    This is definitely odd! Could you write in to us at [email protected] so we can take a deeper look?

    v7 [...] doesn't have Windows Hello

    Just to confirm, are you referring to allowing Windows Hello to unlock 1Password? This is currently possible with 1Password 7: https://support.1password.com/windows-hello/

  • Dayton_agDayton_ag

    Team Member

    Hi @Naxterra, ahhh, I'm glad that sign-in issue is sorted out! The development team is working on getting that issue resolved and pushed out for users.

    As for Windows Hello, it is not unlocking my browser extension like Early Access version

    Hmmm - it should be. Could you write in again with a diagnostics report from 1Password 7? I'd love to take a look and get this working for you if you'd like. I'll include a link below with steps for generating a diagnostics report, and you can send it to [email protected]

    Generate a diagnostics report for 1Password

  • BlakeBlake

    Team Member
    edited July 13

    Thanks @Naxterra! We will follow up with you and continue the conversation via email. 😊

  • This is still an issue with my work laptop @PeterG_1P

  • PeterG_1PPeterG_1P

    Team Member

    @brutos I'm very sorry about this! I've located your email conversation with us and will reply to you over there, for the sake of keeping everything in one place. 👍

  • Hi @PeterG_1P any update on this even with the new stable version still unable to sign in on my work laptop version 7 works fine.

  • PeterG_1PPeterG_1P

    Team Member

    Hi @brutos, I'll look into this for you - will hope to have more for you shortly!

Leave a Comment

BoldItalicStrikethroughOrdered listUnordered list
Emoji
Image
Align leftAlign centerAlign rightToggle HTML viewToggle full pageToggle lights
Drop image/file