Provisioning synchronization of groups between Azure AD and 1Password is not working

ddivinaddivina
Community Member

The provisioning synchronization of our Azure AD group is no longer working. An error message appeared in both Azure AD and 1Password after we tried to temporarily disable and re-enabled the provisioning for a certain reason. The Azure AD connection can no longer be established even if I am using the correct bearer token.

However, the SCIM bridge monitoring tool (https://scim.reprisk.com) shows that everything is fine and with all green checks.

Additionally, I can also no longer establish a connection to our Kubernetes cluster using a Gitbash client. Here's the error message:

ERROR: The command failed with an unexpected error. Here is the traceback:
ERROR: [WinError -2146893813] : ''
Traceback (most recent call last):
File "D:\a\1\s\build_scripts\windows\artifacts\cli\Lib\site-packages\knack/cli.py", line 231, in invoke
File "D:\a\1\s\build_scripts\windows\artifacts\cli\Lib\site-packages\azure/cli/core/commands/init.py", line 658, in execute
File "D:\a\1\s\build_scripts\windows\artifacts\cli\Lib\site-packages\azure/cli/core/commands/init.py", line 721, in _run_jobs_serially
File "D:\a\1\s\build_scripts\windows\artifacts\cli\Lib\site-packages\azure/cli/core/commands/init.py", line 692, in _run_job
File "D:\a\1\s\build_scripts\windows\artifacts\cli\Lib\site-packages\azure/cli/core/commands/init.py", line 328, in call
File "D:\a\1\s\build_scripts\windows\artifacts\cli\Lib\site-packages\azure/cli/core/commands/command_operation.py", line 112, in handler
File "D:\a\1\s\build_scripts\windows\artifacts\cli\Lib\site-packages\azure/cli/command_modules/acs/_client_factory.py", line 22, in cf_managed_clusters
File "D:\a\1\s\build_scripts\windows\artifacts\cli\Lib\site-packages\azure/cli/command_modules/acs/_client_factory.py", line 71, in get_container_service_client
File "D:\a\1\s\build_scripts\windows\artifacts\cli\Lib\site-packages\azure/cli/core/commands/client_factory.py", line 70, in get_mgmt_service_client
File "D:\a\1\s\build_scripts\windows\artifacts\cli\Lib\site-packages\azure/cli/core/commands/client_factory.py", line 212, in _get_mgmt_service_client
File "D:\a\1\s\build_scripts\windows\artifacts\cli\Lib\site-packages\azure/cli/core/_profile.py", line 335, in get_login_credentials
File "D:\a\1\s\build_scripts\windows\artifacts\cli\Lib\site-packages\azure/cli/core/_profile.py", line 593, in _create_credential
File "D:\a\1\s\build_scripts\windows\artifacts\cli\Lib\site-packages\azure/cli/core/auth/identity.py", line 233, in get_user_credential
File "D:\a\1\s\build_scripts\windows\artifacts\cli\Lib\site-packages\azure/cli/core/auth/msal_authentication.py", line 44, in init
File "D:\a\1\s\build_scripts\windows\artifacts\cli\Lib\site-packages\msal/application.py", line 930, in get_accounts
File "D:\a\1\s\build_scripts\windows\artifacts\cli\Lib\site-packages\msal/application.py", line 968, in _find_msal_accounts
File "D:\a\1\s\build_scripts\windows\artifacts\cli\Lib\site-packages\msal_extensions/token_cache.py", line 80, in find
File "D:\a\1\s\build_scripts\windows\artifacts\cli\Lib\site-packages\msal_extensions/token_cache.py", line 58, in _reload_if_necessary
File "D:\a\1\s\build_scripts\windows\artifacts\cli\Lib\site-packages\msal_extensions/persistence.py", line 180, in load
File "D:\a\1\s\build_scripts\windows\artifacts\cli\Lib\site-packages\msal_extensions/windows.py", line 114, in unprotect
OSError: [WinError -2146893813] : ''
To open an issue, please run: 'az feedback'

Please help on how I can fix this.


1Password Version: Not Provided
Extension Version: Not Provided
OS Version: Not Provided

Comments

  • DeVille_1PDeVille_1P

    Team Member

    Hi @ddivina! I'm sorry to hear that you are having some issues with the synchronization between your identity provider and 1Password.

    Would you mind creating a support request (if you haven't done so already) so that we can gather more information to help you fix the issue.

  • ddivinaddivina
    Community Member

    Hi @DeVille_1P ,

    Thanks for your response.

    I believe we have now a support ticket after receiving a reply from Jacob Osbourne. I'll share the requested information/logs in the email.

Leave a Comment

BoldItalicStrikethroughOrdered listUnordered list
Image
Align leftAlign centerAlign rightToggle HTML viewToggle full pageToggle lights
Drop image/file