Slow 1Password mini performance on Catalina

13»

Comments

  • @ag_ana It's slow all the time - been this way for a couple of weeks now. It's so frustrating that I am actively testing other apps and will cancel my subscription when I'm done.

  • ag_anaag_ana

    Team Member

    Sorry to hear that @JamesHenderson, but I certainly understand. If you would like, we can take a look at some logs for you too and see if we can spot anything there :+1:

  • edited September 6

    @ag_ana happy to help diagnose. Have sent the logs #SDL-32839-148.

    This morning, Mini would not even open (for many attempts) until I opened the main app first.

  • ag_anaag_ana

    Team Member

    @JamesHenderson:

    Thank you! I confirm that I have managed to locate your diagnostics report in our system :+1: We will take a look and someone will get back to your email as soon as possible.

    Thank you for your patience!

    ref: SDL-32839-148

  • @ag_ana thanks. The "it does not work at all" problem happens about once / week. Hopefully it's at the end of the logs,

    There was n point sending a diagnostic I thought about that too late and it was working again (after running the main app).

  • ag_anaag_ana

    Team Member

    Thank you @JamesHenderson, I have added this information in our system, so whoever will end up looking at the diagnostics report can have some more information on where to look :+1:

  • @ag_ana Hi, I sent the sample while it was freezing, #LIS-22676-964. I can also send a screen recording if you'd like, I think that will makes things easier.

  • brentybrenty

    Team Member

    Thanks! We'll continue the conversation via email. :)

    ref: LIS-22676-964

  • I am also having a performance issue on MacOS. I notice the problem anytime I update any records. Everytime I change a password, I get the multi-colored spinner and have to wait 3-5 seconds before I can interact with 1Password.

    This also occasionally happens to me when entering passwords as well, but it's not every time like updating a password is.

  • This is still happening to me. It happens on both my personal computer (Catalina) and my work computer (Mojave). I have 6 vaults in my personal/family team and 6 vaults in my work team (with 1000+ items in each).

    When I reboot my computer, everything is fine. I've also figured out that if I run pkill 1Password in my terminal, it's the same as restarting the whole computer—it kills the background 1PW tasks, which seam to have some sort of memory leak or something like that.

Leave a Comment

BoldItalicStrikethroughOrdered listUnordered list
Emoji
Image
Align leftAlign centerAlign rightToggle HTML viewToggle full pageToggle lights
Drop image/file