Autofill not working on Firefox 94 (released version)

testastrettatestastretta
Community Member

1P pushed out update 7.9.1.BETA-3 (70901003) with no corresponding update for FF that I can see. Same for Safari.

Command-\ has stopped working, as has autofill if one clicks on the 1P icon in the Finder bar.

Seems to be related to the update?


1Password Version: 70901003
Extension Version: 4.7.5.90
OS Version: macOS 11.6

Comments

  • ag_anaag_ana
    1Password Alumni

    @testastretta:

    Have you tried restarting Firefox already? It sounds like 1Password simply lost the connection with a browser, and a restart normally is enough to fix this :+1:

  • testastrettatestastretta
    Community Member

    It works now. but you fundamentally changed how it works. Command-\ is kaput, a click now does it.

    I'm not impressed with how well this was communicated.

  • ag_anaag_ana
    1Password Alumni

    @testastretta:

    Can you confirm the version of the browser extension you are using now? Version 4.7.5.90 was not updated, so if something changed in the extension for you, I wonder if you switched to the newer 1Password in the browser extension.

  • mzakmzak
    Community Member
    edited October 2021

    I'm running into this same issue with autofill not working in the latest beta. None of the following work for me:

    CMD + \
    Right click
    Double-click entry in desktop app

    I tried completely quitting and restarting 1PW and Firefox, but that didn't resolve the issue.

    System Info

    1Password 7 - Version 7.9.1.BETA-3 (70901003) - 1Password Beta
    Browser extension 4.7.5.90
    Firefox 93.0 (64-bit)
    MacOS MOnterey 12.0.1

    Update: Rolling back to Version 7.9.1.BETA-2 (70901002) restored autofill.

  • testastrettatestastretta
    Community Member

    @ag_ana I think the feedback from @mzak tells you all you need to know:

    "Update: Rolling back to Version 7.9.1.BETA-2 (70901002) restored autofill."

  • mzakmzak
    Community Member

    I just installed Version 7.9.1.BETA-5 (70901005), and autofill is working for me again.

  • Jack.P_1PJack.P_1P

    Team Member

    Glad to hear it's working for you now @mzak.

  • testastrettatestastretta
    Community Member

    @ag_ana @jack.platten Working again for me as well. Thanks for the quick fix.

  • Jack.P_1PJack.P_1P

    Team Member

    Glad to hear it's working as well for you @testastretta! :smile:

This discussion has been closed.