realtor.com site doesn't work with 1P

Trying to use 1P on realtor.com has two issues.

1) 1P doesn't detect the login attempt and attempt to save the login
2) Once saved manually with "Save login..." attempts to fill the login have the wrong data fill into the username and password fields that are presented to login to the site. I've confirmed that the correct fields in the saved record are marked as username and password. But... there are no field names associated with these fields in the 1P DB.

The HTML for the fields in the login dialog looks like:
<div style="display: block;" id="dSignIn">
    <div class="dRegH1">
        <a href="javascript:void(0)" id="SignUp1" class="mvSignUp" tabindex="1" eventtype="signindialog">Need to sign up?</a>
    </div>
    <div class="regBody">
        <div>
            <b>Email Address</b>
        </div>

        <div class="regRow">
            <input class="mv-frm-tb" id="siEml" style="width: 275px;" tabindex="2" type="text">
        </div>
        <div style="display: none;" id="siEmlErr" class="mvErrMsg01 mvDN">
        <img class="mvErrIcn" src="http://static.move.com/common/img/clear.gif"><span id="mvErr-gen5"></span></div>
        <div>
            <b>Password</b></div>
        <div class="regRow">

            <input class="mv-frm-tb" id="siPwd" tabindex="3" type="password">  
            <a id="FrgPwd0" href="javascript:void(0)" class="mvFrgPwd" tabindex="4" eventtype="signindialog">Forgot your password?</a>
        </div>
        <div style="display: none;" id="siPwdErr" class="mvErrMsg01 mvDN">
        <img class="mvErrIcn" src="http://static.move.com/common/img/clear.gif"><span id="mvErr-gen6"></span></div>
        <div class="regRow RemMe">
            <input id="siRemMe" checked="checked" tabindex="5" type="checkbox">
            <label for="siRemMe">

                Remember me on this computer</label>
        </div>
        <div class="regRow">
            <div class="mvFL">
                <a onclick="this.blur();" id="btnSignIn" tabindex="6" class="mvBtn01" href="javascript:void(0)"><span class="l"></span><em>Sign In</em><span class="r"></span></a>
            </div>
        </div>

    </div>
</div>

Comments

  • khadkhad Social Choreographer

    Team Member
    Hi seiryu,

    I'm sorry that you are having this problem. As you correctly assert, the biggest problem is that their are no names associated with the fields in 1Password. If you look at the code, you can see that the site does not actually use the name attribute on their login form.

    Until they add names to their form fields, please try removing all the other fields in your saved login except for your e-mail address and password. In fact, it may be simpler just to create a new login in 1Password and manually enter the URL (http://www.realtor.com/), username, and password. Then, delete the blank field from the list by clicking the red minus sign next to the first field in the list. After that you should have a working login that looks like this:

    Screen%20shot%202010-10-29%20at%203.51.45%20PM.png

    I was able to successfully fill but not autosubmit using those settings. Please let me know how it turns out.
This discussion has been closed.