Not all

joshjryanjoshjryan Junior Member
edited December 1969 in 1Password 3 – 6 for Mac
When I try to use 1p to log into any cpanel (domainname.com:2082) or any URL with a port number, not all of my logins show up.
I have 6 logins for example.com and when I am at example.com:2082 all of my logins except for the correct one show up.
The correct login was in 1p as example.com:2082, and I tried removing the port number from 1p to see if that works, and it still does not show up as an option when I try to log in.
Any thoughts about what it might be?
Let me know if I can provide any more info to be more helpful.
Thanks,
Josh

Comments

  • MartySMartyS AgileBits Customer Care (retired)
    edited December 1969
    Does the one that isn't showing up have the http:// or https:// protocol name with the URL, or does it have a protocol and the others being shown don't?
  • joshjryanjoshjryan Junior Member
    edited December 1969
    They are all set up in 1P with the http:// protocol. The page I am visiting is also over http.
    Some have subdomains, and some don't, but that doesn't seem to affect it.
    Thanks!
  • MartySMartyS AgileBits Customer Care (retired)
    edited December 1969
    joshjryan wrote:
    They are all set up in 1P with the http:// protocol. The page I am visiting is also over http.
    Some have subdomains, and some don't, but that doesn't seem to affect it.
    Thanks!


    I think the only way to know what's going on would be to have a listing of all 6 full URLs (and their matching Titles) from your Logins and the exact web page you're accessing from your browser at the time so we can test it ourselves. Feel free to email that information to [email protected] if you'd rather not post it here. Knowing which one of the 6 you aren't seeing would be really helpful as well. :)
This discussion has been closed.